formakuntza

Praktika Egokiak esne gordinaren eta gaztaren ekoizpenean

Sarrera

Helburua: Ezagutzera ematea zein diren esne gordinarekin eta gazta egiteko prozesuarekin lotura dauden arriskuak, baita arriskuak kontrolatzeko mekanismoak eta jardunbide egokiak ere.

Norentzat: Esnetarako abeltzaintza-sektorea eta ardi- zein ahuntz-esnearen eta gaztaren sektore ekoizlea.

Eguna/Lekua:

  • 2019ko irailaren 26a – Idiazabal, Gipuzkoa
  • 2019ko azaroaren 5a – Derio, Bizkaia
  • 2019ko azaroaren 8a – Arkaute,  Araba

Egitaraua ikusi

Aurkezpenak

 Peligros en la leche cruda y sus consecuencias – Amaia de Ariño (ELIKA)

 Prácticas de manejo del rebaño y su impacto en la calidad de la leche – Javier Iturrate (ABERE)

 Análisis de las incidencias detectadas en las queserías de la CAPV y posibles factores de riesgo asociados – Arantzazu Alustiza / Camen Oria (Subdirección de Salud Pública de Gipuzkoa – EJ-GV)

Kurtso osoaren bideoak

Parte 1: Peligros en la leche cruda y sus consecuencias - Amaia de Ariño (ELIKA)
Parte 2: Prácticas de manejo del rebaño y su impacto en la calidad de la leche – Javier Iturrate (ABERE)
Parte 3: Análisis de las incidencias detectadas en las queserías de la CAPV y posibles factores de riesgo asociados – Arantzazu Alustiza / Camen Oria (Subdirección de Salud Pública de Gipuzkoa - EJ-GV)