Ontzien eta Ontzien Hondakinen Erregelamendua (PPWR) 2025eko otsailaren 11n sartu zen indarrean, eta bere helburu nagusia EBn sortutako ontzien hondakinak murriztea da. Elikagaien balio-kateko sektore guztiei eragiten die araudi berri hau indarrean jartzeak. Hala ere, eragina ez da homogeneoa izango sektore guztietan. Horregatik, ONTZItik | Basque Food Packaging Innovation Hub, inpaktu hori aztertzen duten azpisektore-diagnostikoak garatu ditugu. Webinar honetan, legeak arrantza-industrian duen eraginari buruz egindako txostena aurkeztuko da, eta Grunver Sostenibilidad ingurumen-aholkularitza-enpresak azalduko ditu eragina aztertu ondoren ateratako ondorio nagusiak.
Cookieak gure webgunearen erabilgarritasuna eta prozesuak hobetzeko edo gaitzeko erabiltzen dira. Cookieak desgaitu edo ezabatzen badira, gerta daiteke erabiltzaileek webgunearen aukerak ezin erabiltzea, edo webgunean diseinatu ez den moduan funtzionatu dezake arakatzaileak.
Gehiago jakin nahi izanez gero, gure Pribatasun politika irakurri.
Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerte la mejor experiencia de usuario posible. La información de las cookies se almacena en tu navegador y realiza funciones tales como reconocerte cuando vuelves a nuestra web o ayudar a nuestro equipo a comprender qué secciones de la web encuentras más interesantes y útiles.
Si quieres saber más lee nuestra Política de privacidad