Elikagaien Segurtasun arloko ikerketa emaitzak transferitzeko VII Jardunaldia helburua da helaraztea Euskadin kontsumitzen ditugun elikagaien bidez transmiti daitezkeen arrisku nagusiei buruz 2019an eginiko ikerketa-proiektuen emaitzak.
Elikagaien Segurtasun arloko ikerketa emaitzak transferitzeko VII Jardunaldia helburua da helaraztea Euskadin kontsumitzen ditugun elikagaien bidez transmiti daitezkeen arrisku nagusiei buruz 2019an eginiko ikerketa-proiektuen emaitzak.
i. Elikadura-segurtasunaren erronkak jasangarritasun-eredu berrietan. Jaime Zufia – AZTI
ii. Elikagaien Segurtasuna eta Autokontrola. Helburuak 2020-21. Juan Carlos Fernández – Subdirector de Salud Pública y Adicciones de Álava – EJ-GV
1. Elikagaietako akrilamidaren arriskua. Amaia Ortiz – Neiker
2. Haragi prestatuetako sulfitoen dosifikazioaren kontrola. Ane Olañeta – Leartiker
3. Mikrobioen aurkako erresistentzien ingurumen‑barreiadura lurretan. Carlos Garbisu – Neiker
4. Ez al dute anisakisik akuikulturako produktuek?. Miguel Ángel Pardo – AZTI
5. Antioxidatzaileekin aberastutako elikagaien eta mota horretako konposatuen gehigarrien arriskuak edo onurak. María José Manzanos- UPV/EHU