Online kurtsoa: Barazki sektorearen baldintza higieniko-sanitarioen egokitzapena

Online plataforma: Microsoft Teams

Ordutegia: 10:00 – 12:30

Hizlariak:  José María Escudero (EJ Osasun Saila – Bizkaiko ordezkariordetza), Aimar Méndez (ELIKA Fundazioa)

Hizkuntza: Gaztelera 

Deskribapena

Flexibilizazio inguruan landu den araudi autonomikoaren barnean, Euskadin garrantzia berezia duten  sektoreentzako garatu dira baldintza zehatzak.

Garatutako azken araudia, eta interes haundia sortu duena, barazki kontserben sektorearena da.

Elikak, malgutaseneko barazki sektorearen inguruan online kurtso bat antolatu du,  operadoreei, baita interesatuta dagoen pestsonal teknikoari zuzendua.

Kurtsoa online burutuko da Microsoft Teamsen bitartez, eta gutxigorabehera 2,5 orduko iraupena izango du.

Programa

10:00 – Jardunaldiaren aurkezpena (Aimar Méndez eta José María Escudero)

10:15 – 1. atala: Malgutasunari buruzko kontzeptu orokorrak (Aimar Méndez)

*Grabatutako ahotsa duen aurkezpen bat proiektatuko da.

10:45 – 2. atala: Baldintza higieniko-sanitarioen egokitzapena (José María Escudero)

a. Betekizun orokorrak sektore guztientzat.

b. Betekizun espezifikoak barazkien sektoreari zuzendua.

*2019ko maiatzak 24an Fraisoron emanadako jardunaldiaren atal baten bideo bat proiektatuko da.

11:40 – 3. atala: Galderen txanda zuzenean (José María Escudero, moderatzailea: Aimar Méndez)

12:30 – Kurtsoaren bukaera.

Baita ere, eskuragarri daude 2019ko maiatzaren 24an Fraisoron emandako ikastaroaren aurkezpen guztiak. Bertan, malgutasunaren barruko sektore guztien azalpenak eman ziren. Gainera, ikastaro osoaren bideoak ikusi daitezke gure YouTube kanalaren bidez.